Stagiaire bij Logopedisch Centrum Noord

In september is Quincy gestart als stagiaire binnen het LCN. Zij loopt stage bij Gerlin op de maandag en bij Paulien op de dinsdag en donderdag. Quincy stelt zich hieronder aan u voor!

Mijn naam is Quincy. Ik zit in het derde jaar van de studie logopedie aan het Windesheim in Zwolle. Gedurende 18 weken ga ik stage lopen bij Logopedisch Centrum Noord. Mijn doel is om waardevolle ervaring op te doen binnen het (speciaal) onderwijs, maar ook in een praktijk. Wat deze stage zo boeiend maakt is dat ik te maken zal krijgen met verschillende doelgroepen, waardoor mijn stage heel uitdagend en afwisselend zal zijn. Communicatie is een vaardigheid die je iedere dag nodig hebt, dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geloof ik in het belang van logopedie en wil ik meewerken aan het creƫren van kansen zo dat iedereen effectief kan communiceren. Ik kijk er naar uit om veel te leren en ervaring op te doen bij Logopedisch Centrum Noord.