Logopedie

Logopedie helpt bij problemen op het gebied van stem, spraak, gehoor, taal en slikken. Hiervoor zijn verschillenden behandelingen mogelijk.

Wanneer logopedie?

Communiceren is een basisbehoefte. Door te communiceren maak je contact met anderen. Duidelijke communicatie en goede taalvaardigheid zijn belangrijk om een boodschap helder én met het gewenste gevoel over te brengen. Voor de meeste mensen gaat dit automatisch. Als u of uw kind een probleem heeft met stem, spraak, gehoor of met taal, dan kan die boodschap moeizaam of zelfs helemaal niet overkomen. Logopedie helpt bij deze problematiek en het voorkomen ervan. Het leert om duidelijker en met zelfvertrouwen te communiceren.

Logopedie_Natasja_Nienhuis_Fotografie-1044

Voor jong en oud

Bij Logopedisch Centrum Noord behandelen wij mensen in verschillende leeftijdscategorieën; van baby’s tot ouderen. Onze behandelingen zijn altijd op maat. Afgestemd op de hulpvraag en interesse van u of uw kind. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten plezier hebben tijdens de behandeling. Hiervoor zetten wij graag onze creativiteit in. Samen zoeken wij uit hoe we op een leuke manier het meeste kunnen bereiken.

Specialisaties

Naast de behandeling van gangbare logopedische problemen bieden wij hele specifieke zorg. Onze logopedisten werken volgens de nieuwste inzichten en de allerhoogste kwaliteitseisen. Ontdek hier onze behandelmogelijkheden.