Kwaliteit

Wij bieden logopedie volgens de hoogste kwaliteitseisen. Onze patiënten beoordelen ons met een zeer goed.

Kwaliteitseisen

Het Logopedisch Centrum Noord is een gecertificeerde praktijk ‘HCA certificatie’. Dit betekent voor u dat wij logopedie bieden volgens de hoogste kwaliteitseisen. Onze behandelingen zijn altijd op maat; afgestemd op de vraag van u of uw kind. Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract. Wij zijn alle werkdagen geopend en op medische indicatie komen wij ook bij u thuis. 

Al onze logopedisten zijn aangesloten bij de Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wij investeren in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. De logopedisten volgen regelmatig cursussen, zodat cliënten bij ons kunnen rekenen op een succesvolle behandeling volgens de nieuwste inzichten en de allerhoogste kwaliteitseisen.

Logopedie_Natasja_Nienhuis_Fotografie-1020

Qualizorg

Sinds 2015 is onze praktijk aangesloten bij Qualiview. Via dit klanttevredenheidsonderzoek kunnen onze cliënten ons laten weten hoe zij onze dienstverlening beoordelen. Uw inzending is bij ons en Qualiview anoniem, zodat u eerlijke feedback kan geven. Voor ons is uw beoordeling via Qualiview zeer waardevol. Wanneer u uw ervaring met ons deelt, kunnen wij onze dienstverlening waar nodig verbeteren. Bekijk onze ‘actuele resultaten’.

Privacy

Een prettige samenwerking met u is voor ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast werken wij als dat nodig is samen met andere professionals; uiteraard altijd in goed overleg met u als cliënt of ouder. Uw privacy vinden wij heel belangrijk ‘privacybeleid’. Daarom werken wij in de praktijk binnen de wettelijke kaders van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Klachten

Gaat de behandeling niet zoals u had verwacht of bent u niet tevreden? Dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht bespreken met de logopedist of u kunt hierover in gesprek gaan met onze praktijkcoördinator Annelot Sipkes. Als wij samen met u uw klacht niet kunnen oplossen, kunt u uw ‘klacht indienen’ bij een externe geschillencommissie. Wij zijn als logopediepraktijk via de wet op de Wkkgz-regeling aangesloten bij deze geschillencommissie.