Over ons

In onze logopediepraktijk helpen wij mensen tussen de 0 en 100 jaar met logopedische problemen. Wij zijn een gecertificeerde praktijk en voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen. Ons werk doen wij met veel plezier. Hierbij hebben wij aandacht voor u en willen wij samen met u gaan voor het beste resultaat.

Voorstellen

Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze logopedisten, zodat cliënten bij ons kunnen rekenen op een succesvolle behandeling volgens de nieuwste inzichten en de allerhoogste kwaliteitseisen. Onze logopedisten zijn kundig en professioneel. Door de verschillende specialisaties kunnen wij hulp en ondersteuning bieden bij uiteenlopende logopedische problemen. 

Logopedie_kinderen

Werkwijze

De meeste mensen worden door hun huisarts, specialist, orthodontist of tandarts doorverwezen naar een logopedist. Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht.

Vergoeding

Omdat wij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, staan wij bij uw zorgverzekeraar geregistreerd als gecertificeerde praktijk. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Dit betekent dat alle verzekeraars in principe onze logopedische behandelingen vergoeden.

Samenwerken

Logopedisch Centrum Noord gelooft in de kracht van samenwerken. Een prettige samenwerking met u is voor ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast zoeken wij actief de samenwerking met onze verwijzers en andere betrokken zorgpartners. Uiteraard altijd in goed overleg met u als cliënt.