Onze stagiaires voor komende periode!

Vanaf februari begeleiden onze logopedisten Marieke en Molin beide een stagiaire. Maud kunt u tegenkomen bij Marieke en Eline bij Molin. Maud en Eline stellen zich graag aan jullie voor!

Hoi, mijn naam is Maud en ik zit in mijn vierde jaar van de studie logopedie aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik loop vier dagen in de week stage bij Logopedisch Centrum Noord. Ik vind het ontzettend interessant om alle geleerde theorie nu terug te zien en toe te kunnen passen in de praktijk. De verschillende doelgroepen die voorbijkomen per dag zorgen voor een leuke afwisseling en hierdoor wordt mijn kennis op alle vlakken verbreedt. Door veel problematieken nu daadwerkelijk tegen te komen in de praktijk, besef ik me hoe waardevol logopedie kan zijn en hoe belangrijk het is om in het dagelijks leven effectief te kunnen communiceren. Zonder communicatie valt er toch wel een sociaal aspect weg en ik wil graag een bijdrage kunnen leveren aan het terugbrengen van dit aspect bij mensen. Ik kijk uit naar een hele leerzame periode waarin ik veel kennis en ervaring kan opdoen.

 

Mijn naam is Eline Wetsteijn. Ik zit in het vierde jaar van de opleiding Logopedie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. De komende 20 weken zal ik als stagiaire logopedie werkzaam zijn bij Logopedisch Centrum Noord. Het hier voorgaande semester heb ik stagegelopen bij Pento Audiologisch Centrum Drenthe, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het werken met kinderen, zowel bij het audiologisch centrum als de vroegbehandeling.

Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Ik ben tijdens deze stage erg benieuwd naar het uitvoeren van één op één behandelingen, en kijk daarom ook erg uit naar de komende tijd.