Nieuwe stagiaires bij Logopedisch Centrum Noord

Sinds februari zijn er twee stagiaires gestart bij ons in de praktijk! Merlyn (links op de foto) en Esther (rechts op de foto) stellen zich graag aan u voor.

Over Merlyn

Hallo allemaal, Mijn naam is Merlyn. Tot aan de zomervakantie loop ik stage bij Logopedisch Centrum Noord voor de opleiding logopedie. Op maandag en donderdag loop ik met Gerlin mee op het Schakelveld en aan de Molenstraat. Ik ben in februari begonnen en tot nu toe vind ik het ontzettend leuk en leerzaam. Ik kijk er naar uit om nog meer te leren, aan de slag te gaan en ervaring op te doen! Naast logopedie doe ik ook nog een master Neurolinguïstiek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen met mijn hond, te sporten, muziek te luisteren of om gezellig te eten of borrelen met vrienden. Wie weet zie of spreek ik jullie nog een keer!

Over Esther

Hoi, ik ben Esther (23) en ik loop sinds februari stage bij LCN. Ik studeer de master Neurolinguïstiek aan de RUG en doe daarnaast een verkorte opleiding logopedie aan de Hanze. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, schilderen, hardlopen en met vrienden koken en gezellig eten. Ik geniet ervan om met kinderen te werken, dit doe ik ook tijdens mijn stage waar ik vaak op het Schakelveld in Assen te vinden ben. Ik ben daarnaast ook erg geïnteresseerd in de neurologische kant van taal, zo verdiep ik me graag in afasie en dyslexie.