Lisa: nieuwe stagiaire LCN

Sinds februari is er bij ons in de praktijk een nieuwe stagiaire gestart! Zij stelt zich graag aan u voor.

Ik ben Lisa en ik ben 24 jaar oud. Ik zit momenteel in het vierde studiejaar van de opleiding Logopedie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik woon op kamers in Groningen en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, piano te spelen en tijd door te brengen met mijn vriendinnen en familie.

Ik loop stage bij Logopedisch Centrum Noord tot en met juni 2021 onder begeleiding van logopedisten Annelot Sipkes & Marissa Vrieze in het gezondheidscentrum in Lewenborg. Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin! Ik vind het ontzettend leuk om de geleerde theorie nu in de praktijk te mogen brengen! Ik zal gaandeweg steeds meer behandelingen uitvoeren en cliënten onder mijn hoede krijgen. Ik kijk er naar uit om veel kennis en ervaring op te doen zodat ik me kan ontwikkelen tot een goede logopediste!