De afwisseling maakt mijn werk leuk

Maak kennis met Marissa

Met onder andere specialisaties op het gebied van pre verbale logopedie en de ouderenzorg helpt Marissa mensen met uiteenlopende logopedische problemen. “Ik help hele jonge kinderen en ouderen met logopedie. Deze afwisseling maakt mijn werk zo leuk”, laat Marissa weten.

Afwisseling

Afwisseling is ook wat Marissa energie geeft. Daarom gaat ze vanaf september haar werk bij Logopedisch Centrum Noord combineren met een baan als docent logopedie aan de Hanzehogeschool in Groningen. “Maar ik blijf wel hoor”, geeft Marissa aan als ze over haar nieuwe uitdaging vertelt. “Op de dinsdagochtend en woensdag blijf ik in de praktijk werken. Ik ga me vooral bezighouden met afasiebehandelingen, behandeling aan mensen met Parkinson en mensen met andere spraak- en slikproblemen. Ook voor pre-verbale logopedie aan hele jonge kinderen met eet- en drinkproblemen blijf ik inzetbaar.”

Up-to-date blijven

Marissa vindt het fijn dat ze haar baan als logopedist kan combineren met het docentschap. “Zo kan ik zorgen voor een goede aansluiting van de opleiding op de praktijk. Het omgekeerde geldt ook; als docent moet ik up-to-date blijven en deze kennis kan ik ook weer toepassen bij Logopedisch Centrum Noord.”