Kijken vanuit meerdere perspectieven

Maak kennis met Gerlin

Gerlin werkt sinds december 2020 bij Logopedisch Centrum Noord. Vanaf september van dit jaar maakt ze deel uit van het managementteam. “Ik zie dat echt als een hele mooie kans en een extra uitdaging.”

Ander perspectief

“Tot voor kort had ik er nooit over nagedacht dat ik ook andere werkzaamheden zou kunnen doen bij Logopedisch Centrum Noord. Toen ik de vraag kreeg, overrompelde het mij daarom eerst wel. Ik heb er goed over nagedacht. Deze rol vraagt van mij dat ik vanuit een ander perspectief leer kijken, dat vind ik ook wel heel interessant. Gelukkig word ik goed ingewerkt, waardoor ik stapje voor stapje mij mijn nieuwe taken eigen kan maken.

Betrokkenheid

Ik blijf ook gewoon logopedische behandelingen geven. Mijn specialisatie is het behandelen van kinderen binnen het speciaal onderwijs. Dit doe ik vaak onder schooltijd, waardoor ik niet altijd de ouders tref. Door het sturen van een foto of filmpje probeer ik de ouders wel te betrekken. Dat wordt door de meeste ouders enorm gewaardeerd. Ze vinden het heel fijn om een inkijkje te krijgen in de logopedie en zien dan hoe ze ook thuis met logopedie aan de slag kunnen. Thuis oefenen kan echt verschil maken in de behandeling.”