Tijd nemen voor onze cliënten

Maak kennis met Annelot

Grote kans dat je Annelot aan de lijn krijgt, wanneer je Logopedisch Centrum Noord belt. Annelot is praktijkcoördinator. Daarnaast behandelt zij ook nog steeds cliënten.

Veel expertise in huis

“Tijd nemen voor onze cliënten vind ik erg belangrijk. Tijdens de behandeling, maar ook wanneer mensen met onze praktijk bellen. Daarom ben ik een deel van mijn tijd hiervoor vrij geroosterd. Dat kan omdat wij een grotere praktijk zijn. Als mensen bellen, nemen wij samen de hulpvraag door en soms kan ik direct al tips en adviezen geven, waarmee mensen aan de slag kunnen. Een ander voordeel van een grote praktijk is, dat wij veel expertise in huis hebben. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze logopedisten, zodat cliënten bij ons kunnen rekenen op een succesvolle behandeling volgens de nieuwste inzichten en de allerhoogste kwaliteitseisen.

Manuele larynxfacilitatie

Zelf haal ik ook nog steeds veel plezier uit het behandelen. Mijn specialisme is het toepassen van manuele larynxfacilitatie. Hierbij worden de spieren rond het strottenhoofd, de nek, kaak en mondbodem gemasseerd en gestretcht. Deze behandeling pas ik vaak toe bij mensen met stemproblemen. Vaak worden zij naar ons doorverwezen door de KNO-arts. Samen met de cliënt werken aan een oplossing; dat vind ik erg leuk om te doen.”