Kom jij ons team versterken?

Logopedische zorg bieden waarbij het welzijn van de cliënt centraal staat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Spreekt jou dit ook aan? Dan komen wij graag in contact met je!

Door toenemende werkzaamheden zoeken wij een enthousiaste logopedist die ons team vanaf 1 mei komt versterken. We bieden je een diverse baan met fijne collega’s. Je gaat werken op onze locaties in Groningen en Assen. In eerste instantie gaat het om een contract voor drie dagen per week. In de toekomst is urenuitbreiding mogelijk.

Wie zijn wij?

Logopedisch Centrum Noord is een gecertificeerde praktijk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze logopedisten, zodat cliënten bij ons kunnen rekenen op een succesvolle behandeling volgens de nieuwste inzichten en de allerhoogste kwaliteitseisen. Cliënten waarderen onze manier van werken met een 9.1. Daar zijn we uiteraard erg trots op.

Wie ben jij?

Je helpt graag mensen – van jong tot oud – bij logopedische problemen en bent hierin creatief en vernieuwend. Daarnaast ben je klantvriendelijk, zelfstandig en toon je graag initiatief. Je hebt bij voorkeur ervaring in de vrije vestiging.

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s met diverse specialisaties
  • Vast contract
  • Goede verdiensten
  • Pensioenvoorziening
  • Mogelijkheden tot bijscholing

Enthousiast?

Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen? Neem eens een kijkje op onze website en ontdek meer over onze uitgangspunten en ons team. Je kunt je vragen ook stellen aan Annelot Sipkes (praktijkcoördinator) via telefoonnummer 050 54 19 100.

Ben je enthousiast? Wij horen graag van je! Mail je motivatiebrief en CV voor 19 april naar a.sipkes@logopedischcentrum.nl. De kennismakingsgesprekken staan gepland op donderdag 21 april 2022.