Logopedisch Centrum Noord werkt samen met basisschool De Swoaistee

We werken sinds april van dit jaar samen met basisschool De Swoaistee in Lewenborg. Collega Yvonne Tiggelaar is hier elke maandag om kinderen met stem-, spraak- of taalproblemen te behandelen. 

Logopedie op school heeft veel voordelen, vindt Yvonne. “Samen met de leerkrachten en de intern begeleider kunnen we het kind de zorg bieden die het nodig heeft. Daarnaast kunnen we als professionals gebruik maken van elkaars expertise. Hiermee helpen we samen het kind bij zijn ontwikkeling.”

Leerzaam en leuk
“Tijdens de behandeling doen we vaak spelletjes gericht op spraak- of taalontwikkeling. Zo is logopedie niet alleen heel leerzaam, maar vooral ook heel erg leuk.” Ouders worden, net als bij de andere praktijken van Logopedisch Centrum Noord, betrokken bij de behandeling. Alle communicatie verloopt ook via de ouders.

Gecertificeerde logopediepraktijk
“De behandeling op de school is van dezelfde kwaliteit, als op de andere locaties van Logopedisch Centrum Noord”, benadrukt Yvonne. Het Logopedisch Centrum Noord is een gecertificeerde logopediepraktijk. Onze logopediebehandelingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 050 – 54 19 100. Mailen mag ook: info@logopedischcentrum.nl.