Kom jij bij ons werken?

Paulien: “Ik vind het heel leuk dat ik tijdens mijn werkdag moet schakelen tussen verschillende cliënten met verschillende problematieken.”

Logopedische zorg bieden waarbij het welzijn van de cliënt centraal staat, is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Spreekt jou dit ook aan? Dan komen wij graag in contact met je!

Kom jij ons team versterken?

Het werken in een vrije vestiging voor logopedie is leuk, dynamisch en erg gevarieerd. Door toenemende werkzaamheden zoeken wij enthousiaste logopedisten die ons team komen versterken op onze locaties in Groningen en/of Assen. We bieden je een diverse baan in een team met tien ervaren en gespecialiseerde collega’s. Het aantal uren, dagen en locaties zijn in overleg te bepalen.

Wie zijn wij?

Logopedisch Centrum Noord is een gecertificeerde praktijk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze logopedisten, zodat cliënten bij ons kunnen rekenen op een succesvolle behandeling volgens de nieuwste inzichten en de allerhoogste kwaliteitseisen. Cliënten waarderen onze manier van werken met een 9.2. Daar zijn we uiteraard erg trots op.

Wie ben jij?

Je helpt graag mensen – van jong tot oud – bij logopedische problemen en bent hierin creatief en vernieuwend. Daarnaast ben je klantvriendelijk, zelfstandig en toon je graag initiatief. Je hebt bij voorkeur ervaring in de vrije vestiging.

Wat bieden wij?

  • Direct een vast contract
  • Goede verdiensten
  • Pensioenvoorziening
  • Mogelijkheden tot bijscholing
  • Een leuk team met diverse specialisaties

 

Enthousiast? Neem contact op met Annelot!

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou! Bel of mail dan Annelot voor het maken van een afspraak, we ontvangen ook graag je cv via de mail (050 54 19 100 / a.sipkes@logopedischcentrum.nl).