Logo Logopedisch Centrum Noord: logopedie in Groningen, Assen, Haren en Winsum

Cliënten beoordelen onze praktijk: 9.2

Logopedist voor Assen en Haren gezocht!

donderdag 5 november 2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist die ons team op korte termijn komt versterken. Bij voorkeur heb je ervaring of affiniteit met moeilijk lerende kinderen, kinderen met autisme en kinderen met een ontwikkelingsachterstand/Downsyndroom.

Je werkt op verschillende locaties en het aantal uren is bespreekbaar en afhankelijk van jouw wensen tussen de 20-28 uur gemiddeld per week. We bieden een vast contract, goede verdiensten, bovenwettelijke vakantiedagen en een pensioenvoorziening!

Werken bij het Logopedisch Centrum Noord? Dit betekent dat je aandacht hebt voor het welbevinden van individuele cliënten, dat je in een leuk en professioneel team werkt en waar persoonlijk contact belangrijk is. Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen creativiteit en ideeën uit te werken en jezelf professioneel te blijven ontwikkelen. Je werkt samen met collega’s en belangrijke ketenpartners om zo goed mogelijk zorg te kunnen bieden. Je werkt bij het LCN volgens de hoogste kwaliteitseisen want we zijn HCA gecertificeerd.

Cliënten waarderen onze manier van werken met een 9.2.
Meer informatie over onze uitgangspunten, de kwaliteit, ons team en de uitstraling kun je vinden op de website.

Spreekt dit je aan? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV voor 14 november a.s.
Deze kun je mailen naar: a.sipkes@logopedischcentrum.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Annelot Sipkes, logopedist/praktijkcoördinator (0623610390) of Marissa Vrieze, logopedist/afasietherapeut (0638073200).

De kennismakingsgesprekken staan gepland op 17 en 18 november ’s avonds.
We zien uit naar je reactie!

Locaties Logopedisch Centrum Noord