Ervaren en ondernemende logopedist gezocht!

Ervaren en ondernemende logopedist gezocht voor 4 dagen in Groningen en Assen, met de optie om deel uit te maken van het MT en te onderzoeken of partnerschap aantrekkelijk is.

Voor het Logopedisch Centrum Noord zijn wij op zoek naar een ervaren logopedist die toe is aan een volgende professionele stap. Wij bieden een vaste baan voor minimaal 4 dagen op locaties in Groningen en Assen.

Je komt te werken in een professioneel team van deskundige logopedisten en je kunt deel uit maken van het Management Team (MT). Binnen enkele jaren wordt de praktijk omgezet naar een maatschap; je kunt de ambitie onderzoeken om met een aantal collega’s een maatschap te gaan vormen vanuit een ‘ingroeimodel’. Vanuit het MT kun je dan doorgroeien naar het partnerschap binnen de praktijk.

Wij bieden een vaste baan in een leuk team met professionele samenwerkingspartners, pensioenopbouw, bovenwettelijke vakantiedagen en goede ontwikkelmogelijkheden.

Voor meer informatie over de praktijk kun je kijken op www.logopedischcentrum.nl

Je kunt ook bellen met Annelot Sipkes, logopedist en MT-lid (praktijkcoördinator): 06-51664366.

De gesprekken staan gepland op 24 augustus; we ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV voor 20 augustus t.a.v. Annelot Sipkes per email naar: info@logopedischcentum.nl

Een referentenonderzoek en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de procedure.

Mocht je geen ambitie hebben om in het MT te komen, maar ben je wel op zoek naar een vaste baan met goede voorwaarden voor 3-4 dagen, neem dan ook gerust contact met ons op. We zijn een groeiend bedrijf met veel mogelijkheden.